Om oss

2010 lades grunden för garagekoll.se som idag är Sveriges största marknadsplats för garageplatser. Vår vision är att erbjuda ett enkelt, snabbt och användarvänligt forum för garageplatser där besökarens behov alltid står i centrum.

Garagekoll.se är en oberoende aktör vars syfte är att samla information om så många garage som möjligt, på ett ställe. Vi är ensamma om att kunna tillgängliggöra alla garageplatser genom en enkel sökning oavsett om platsen ägs och drivs i privat eller kommunal regi. På garagekoll.se ska du som söker garageplats enkelt kunna hitta alla garage som finns i ditt närområde och om du anmäler ditt intresse så bevakar vi lediga platser inom önskat område.

För dig som äger eller förvaltar garageplatser kan vi tillhandahålla Sveriges mest omfattande och exakta register över kunder som söker plats i specifika områden, och kan på så sätt enkelt och snabbt hjälpa er att besätta vakanta platser. Vi har börjat med fokus på Stockholms innerstad där vi idag täcker in ca 95% av alla garage, men utökar området fortlöpande.

Det är viktigt för oss att veta vad du som användare tycker om garagekoll.se. Vi jobbar hårt med att hela tiden utveckla tjänsten, därför är vi väldigt glada för alla sorters synpunkter. Du kan komma i kontakt med oss genom att skicka ett email till info@garagekoll.se