Om oss

2010 lades grunden för garagekoll.se som idag är Sveriges största forum för garageplatser. Vår vision är att erbjuda ett enkelt, snabbt och användaranpassat forum för garageplatser där besökarens behov alltid står i centrum.

Garagekoll.se är en oberoende aktör vars syfte är att samla samtliga garage på ett ställe. Vi är ensamma om att kunna tillgängliggöra alla garageplatser genom en enkel sökning oavsett om platsen ägs i privat- eller kommunal regi. På garagekoll.se ska du som söker garage enkelt kunna hitta alla garage som finns i ditt närområde och om du anmäler ditt intresse bevakar vi lediga platser i önskade garage.

För dig som äger garageplatser kan vi tillhandahålla Sveriges mest omfattande kundregister och kan på så sätt enkelt och snabbt undvika vakanser för dina platser. Vi börjar med att täcka Stockholms innerstad där vi idag täcker ca 95% av alla garage, men utökar området fortlöpande.

Det är viktigt för oss att veta vad du som användare tycker om garagekoll.se. Vi jobbar hårt med att hela tiden utveckla tjänsten, därför är vi väldigt glada för alla sorters synpunkter. Du kan komma i kontakt med oss här eller skicka ett mejl till info@garagekoll.se